Beoordelingen van Kings IJs en Friet Hilversum

Recente recensies

4.0
Jo
27 september 2023

Great vegan burger, fresh fries and delivered as timed on email

M
23 september 2023

Ijs was niet lekker. Er zaten nog resten van de ijslepen van andere smaken op het ijs. Belachelijk voor bijna 20 euro.

Sander
23 september 2023

Kroket was vies. Doordrenkt van vet en geen krokant laagje. Friet was met veel kleine veel te veel doorbakken gruis. Bitterballen waren wel super lekker!

Caroline
4 september 2023

Lekker ijs! Lange wachttijd maar dit stond ook netjes aangegeven. Alleen tot nu toe bij elke bestelling, worden de ijsjes op de kant of op zijn kop geleverd, gisteren stond er zelfs een ijsje in een slagroom bakje waardoor deze al half leeg was. Bij aankomst ligt alles door elkaar en komt het plakkend uit de papieren zakjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Skg
2 september 2023

De kroket in het kind pakket was helemaal geplet, de zoete aardappel friet was lauw

AF
30 augustus 2023

Vraag me af hoe lang mijn bestelling al klaar stond voor het weggebracht werd. En ik vraag me af of de bezorger is komen wandelen met de papierenzakken in het papieren draagtasje, want alles was gewoonweg geheel afgekoeld...bah.

Anoniem
23 augustus 2023

Lekker! Alleen mijn bestelling stond een paar minuten voor mijn afhaaltijd (ik was te vroeg) al klaar, waardoor het al wat was afgekoeld helaas…

Deborah
18 augustus 2023

Altijd goed. Lekker warm en goede patat! Helaas lijken de vega frikandellen net te lang gebakken te worden (net zo lang als vlees frikandellen denk ik) en daardoor net wat donker. Sate saus weer meer fan genoeg. Echt weer top

Mala
17 augustus 2023

Porti zoete aardappel erg weinig

Caroline
15 augustus 2023

Voor de 2e keer op rij niet alles gekregen wat we gekocht hadden. Wel netjes opgelost en het ijsje werd snel alsnog gebracht. Bezorging valt tegen, lopen te slingeren met de zakken waardoor de ijsjes door elkaar en op zijn kop liggen. 1 grote kliederboel in de zakken. (Zowel de eerste rit, als het latere ritje met het losse ijsje)

Nico
3 augustus 2023

Te weinig andeloussaus

Lotte
22 juli 2023

Helaas waren jullie wéér de drankjes vergeten en vaak krijgen wij de bestelling die mee is geweest in de achtbaan, deze keer ook weer. De smaak was goed.

Rosalie
22 juli 2023

De lekkerste friet die ik ken! Heerlijk!

Lawrence
20 juli 2023

Hands down, het beste stoofvlees! Personeel altijd vriendelijk en goed, tot de volgende keer!

Barbara
11 juli 2023

Alles was super lekker, maar bij de patat speciaal zat heel veel ketchup, maar heel weinig uitjes & mayonaise. Ook zat er geen mosterd bij de groentekroket. Bezorging was top & nogmaals het eten was verder lekker, goed gebakken en kwam warm aan.

M
9 juli 2023

Wederom 1 bakje slagroom te weinig en 1 bakje met drie bolletjes ijs terwijl er toch echt vier besteld waren. Hier wel voor betaald maar waarschijnlijk volgt er geen tegemoetkoming… Vorige keer alle ijsbekers op zijn kop in de zak, ook niet fijn. Advies aan Kings: lees de bestelling goed door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

richard roest
9 juli 2023

Na ruim een uur nog niets gekregen, gebeld en te horen gekregen dat bestelling bezorgd zou zijn. In ieder geval ni8et bij ons. Men zou het weer scheppen. Na weer een half uur eindelijk ons ijs gekregen. Mag wel iets beter verpakt worden, was al aan het smelten en zacht geworden,

Caroline Kruijt
4 juli 2023

Snelle bezorging, 1bakje ijs met slagroom niet meegekomen. Maar na een telefoontje snel opgelost en snel bezorgd! Top service.

A
10 juni 2023

Op tijd vriendelijk, had alles wel schuin gehouden. Eten: lauw. Sauzen zaten in de zak omdat allws scheef was gehouden tijdens vervoer, chicken burger zat uit elkaar gevallen in doosje. De vage sla, met vooral ui (goedkoop) was verdronken in saus.. BRRR

Lawrence
7 juni 2023

Hands down de beste friet stoofvlees!

Moeder van...
5 juni 2023

Voor de 4e keer een overdatum pakje drinken in het kinderpakket van onze dochter. Wat slecht

Anja
4 juni 2023

Het ijs is heerlijk, maar let er wel op dat bestellingen compleet geleverd worden. Want dat gaat soms wel eens mis. ( al paar keer gehad) Daarin valt wat te verbeteren

Stephanie
22 mei 2023

Top kwaliteit ijs! Helaas miste ik een bakje ijs en kwam er amper een woord uit de bezorger. Beetje vriendelijker personeel mag wel. Ik miste een telefoontje van een dame maar die wist niet hoe ze moest ophangen dus "hoe de fuck moet ik dit ophangen dan... help me." Erg slordig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
21 mei 2023

Het ijs was heerlijk. Heb alles van het papier af gehaald. Alles lag ondersteboven. De bakjes slagroom waren leeg en over de gehele bestelling. Alles zat onder. Ben niet beroerd geld uit te geven. Alleen dit ga ik echt nooit meer doen. Jammer het ijs in namelijk heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirella
20 mei 2023

Het ijs was zo als altijd heerlijk! Helaas miste de beloofde 2 bolletjes gratis ijs.

Mala
20 mei 2023
Fam Niemeijer
13 mei 2023

Bestelling is helemaal niet gekomen! Zaten we met kinderen zonder eten.

Molenaar
13 mei 2023

In een verfrommelde zak werd het ijs aangeleverd. In de zak was het niet veel beter ; een grote chaos. Deze presentatie kwam de smaak ook niet ten goede en dat voor €23! Volgende keer geen Kings meer…

Lotte
1 mei 2023

Helaas was het voor de zoveelste keer dat het eten zo bezorgd wordt dat je je afvraagt of ze eerst een rondje achtbaan hebben gedaan. Alles is zo door elkaar heen geschut dat je de hamburger zelf opnieuw moet bouwen en het bakje waar ze in zitten zo nat is dat het uit elkaar valt. En bij de patat de saus meer in het zakje zit dan in het bakje. Erg jammer het verpest je eet genot en voor €30 euro mag er wel iets netter mee omgegaan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vries
29 april 2023

Eten was lauw, bak vol mayo waar een frikandel in lag waardoor deze totaal afgekoeld was. Erg zonde. Zou hier niet weer bestellen. Ook kroket was lauw van binnen.

G
26 april 2023
Machiel
23 april 2023

Eten was prima en snel bezorgd. Helaas Flessen zaten in 1 van de dozen gepropt.

Rafaël Redczus van Berkel
22 april 2023

Snel (klokslag het afgesproken tijdstip geleverd, knap!) en smakelijk. Toppers!

Mala
15 februari 2023

geen zoet patat kunnen leveren, alleen 1 portie maar

Linda
13 januari 2023

Het was redelijk snel, warm en de friet nog knapperig. Erg blij mee!

Tirza
16 december 2022

Voedselvergiftiging opgelopen door de friet en snacks..

Tara
8 december 2022

Friet was net chips. Heel erg doorbakken en bijna geen friet te noemen. Bestelling was ook best koud.

Sikking
2 december 2022

Kreeg andere frisdrank bij onze menu's dan besteld. De frites was slecht keihard en allemaal kleine stukjes. Misschien dat het 2x gebakken was.... de hamburger was erg lekker.

Anoniem
30 november 2022

Eten was koud. Er werd gebeld en gezegd dat de bezorger al geweest is wat een leugen was, verschrikkelijke service. Zeer teleurgesteld.

Genieter
21 november 2022

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tara
23 oktober 2022
Brigitte
10 oktober 2022

Heerlijk friet,zeer vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shahram
12 september 2022

Heel snel geleverd. Top kwaliteit zoals altijd.

Tara
11 september 2022

Top frika! Snelle bezorging.

Patricia Visser
2 september 2022

Ik ben altijd enorm tevreden over de frites en de snacks. De bezorging was vandaag niet zoals ik gewend ben. Om 18:16 kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was rond 18:25 zag ik de bezorger aan de overkant van de straat. Nadat hij eerst enkele minuten met z’n fiets bezig was ging hij de bestelling aan de overkant bezorgen. Daarna pakte hij nog een bestelling en ging naar het appartementen complex ernaast. Uiteindelijk belde hij mij om 18:35 dat hij bij appartement 279 stond maar dat er geen nr 280 bestond. Ik heb hem toen gezegd dat hij naar de overkant van de straat moest gaan. Dit begreep hij niet omdat hij nu toch bij 279 stond. Dus ik uitgelegd dat de even nummers aan de overkant van de straat zijn. Uiteindelijk had ik mijn bestelling maar deze was wel behoorlijk afgekoeld. Omdat we ook op het punt stonden om weg te gaan had ik geen tijd om contact met jullie op te nemen. Ik begrijp dat iedereen moet leren en dat personeel vinden niet makkelijk is. Maar deze jongen moet ec

Frederike
26 augustus 2022

Vandaag waren 3 van de 10 bitterballen flink geplet en kapot. De frietjes waren minder knapperig dan gewend.

Tara
20 augustus 2022
Rafael
15 juli 2022

Vriendelijk team, snel bezorgd en heerlijk eten!

Marjon
5 juni 2022
Elien van der Veen
4 juni 2022

Helaas, de bolletjes sorbetijs (mango) waren jullie vergeten. Ik had meer dan zoveel geld besteed, dan krijg je gratis ijs, nou dat miste ik.

Thijn
23 april 2022

Bestelling duurde erg lang en miste de ijsjes

Willemijn
23 april 2022

De Holtkamp kroketten waren geplet en we kregen dus een bakje puree ipv kroketten. Weg moeten gooien. Is niet de eerste keer dat dat gebeurd. De rest van de bestelling was prima.

Carla
10 april 2022

Heerlijk ijs en snelle vriendelijke bezorging. Enig minpuntje is dat in de afgelopen jaren de bolletjes kleiner zijn geworden en je ijsje dus ook zo op is.

Lisa
22 maart 2022

Heerlijk ijs, altijd weer genieten. Sorbetijs Mango besteld omdat het glutenvrij is, alleen zat er helaas een wafel op het ijs die niet glutenvrij is.

Mast
11 maart 2022

2 frites met pulled chicken, duurde meer dan een uur en het was ook niet warm meer . Warmer had het vast beter gesmaakt.

Carla
6 maart 2022

Helaas vinden wij het straciatella ijs niet meer wat het geweest is. We missen de grote brokken chocola door het zachte vanille ijs. De structuur is nu erg rul. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greg
3 maart 2022
Wilco
26 februari 2022

De friet is heerijk. Maar als je bestelt om om 18.00 af te halen, vervolgens een bericht krijgt dat het 18.20 wordt en vervolgens pas 18.29 je friet krijgt is er iets goed mis. Vooral omdat tijdens het wachten in de zaak 5 personeelsleden aanwezig waren waarvan er 3 aan het duimendraaien waren.. de overige 2 weten niet wat werken betekent: alles gaat in de laagste versnelling. Als er geen goed personeel komt zien ze mij niet meer

Rinaldo
17 februari 2022

Vraag niet om een fooi bij de bestelling. OK, Corona maakt sommige dingen anders, maar laat een fooi aan de klant over bij het afleveren.

Barbara
5 februari 2022

Wij zijn eigenlijk grote fans van jullie, maar helaas was gisterenavond alles lauw. Vooral de frieten en de kroket en bamischijf. De kroket was helaas ook nog slap. We hebben het niet eens allemaal opgegeten, zonde maar vooral erg jammer. Hoop dat jullie weer snel de oude kwaliteit terug kunnen pakken!

Ad Donkerlo
23 januari 2022

friet erg slap en niet zo knapperig als wij gewend zijn.

Patricia Visser
21 januari 2022

De lekkerste friet, goede en lekker snacks en op tijd geleverd. Kortom top gewoon

H. Ekhart
10 december 2021

Snelle levering, heerlijke verse frieten. Was super lekker, en er zaten ook nog gratis ijsbolletjes bij, was genieten!

K
10 december 2021

Super snel, vers en top service! Heerlijke frietjes altijd.

Rob
6 december 2021

Bij de bestelling stond een afhaaltijd van 18:10. Zo werd deze ook in de (betalings)bevestiging genoemd. Maar daarna is het alsnog 18:40 geworden in een vervolgmail. Beter om de juiste afhaaltijd direct te vermelden bij de bestelling voor het afrekeneb

Jonathan
1 december 2021

Altijd lekker eten, de truffelburger is echt een aanrader, altijd vriendelijke bezorgers! :)

Cornel
1 december 2021

Ondanks de regen en kou is het eten perfect warm (hamburgers en friet) en koud (ijs en drankjes) bezorgd, ruim binnen de tijdsindicatie die afgegeven was. We hebben heerlijk gegeten!!!

Frank
23 november 2021

Het zou lekker zijn als de patat warm zou zijn.

Anna
22 november 2021

Helaas waren onze laatste paar bestellingen bij jullie van mindere kwaliteit dan we van jullie gewend zijn. Friet ene keer te lang gebakken, nu weer te slap. Kipsaté te lang gegaard/taai. Jammer, want we vonden jullie altijd de beste tent voor friet en snacks van Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Donkerlo
5 november 2021

aangegeven friet zonder zout, helaas met zout. graag de volgende keer zonder zout.

JG
5 november 2021

2 uur voordat de bestelling kwam gewoon frieten met standaard snacks. Ben gewend dat het een tenminste een uur duurt bij Kings maar dit wordt echt te extreem.

Sandy
4 november 2021

De friet wordt hier steeds minder lekker. Dit keer zó hard doorgebakken, dat je het nauwelijks friet meer kon noemen. Omdat we weinig tijd meer hadden, hebben we er niet meer over gebeld.

Marjon Spierenburg - Janssen
25 oktober 2021

Jammer dat we na het bestellen een mail krijgen dat 19 uur niet mogelijk was zoals we hadden gekozen. Het werd 19;30. Daarnaast waren (weer) de 2 bolletjes ijs er niet niet bij, Jammer!!! Verder heerlijke frietjes, en hamburgers :-)

Irene Mokveld
24 oktober 2021

Het was weer lekker

Hans
21 oktober 2021

Twee uur wachten op de bezorging, het eten was lauw en net te veel doorbakken. Het gratis ijsje was wel lekker. Prijs kwaliteit is behoorlijk uit balans

Heerlijke friet
21 oktober 2021

Slecht dat de twee bollen ijs er gewoon weer nit bij zaten

Sterre
18 oktober 2021

Anderhalf uur voor een relatief kleine bestelling (woon 5 minuten op loopafstand). Hey ijs was ook vergeten maar dat is netjes opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liselot
12 oktober 2021

Jullie waren de satesaus vergeten bij mijn kipcorn. Verder wederom lekker en snel bezorgd.

Pillen
3 oktober 2021

Bezorging was veel te laat en de friet was te lang gebakken. Ben ik niet van jullie gewend

Anna
2 oktober 2021

Bezorging duurde 2 uur.. maar goede friet en heerlijke groentekroketten

Aaron Valkenburg
1 oktober 2021

Die vegan nuggets zijn heerlijk, en leuk om te zien dat jullie met elke trent mee gaan!

Barbara
29 september 2021

Over het algemeen zijn we fan van jullie! Maar de kwaliteit van de zoete aardappel frieten was niet zo goed als we gewend zijn, normaal lekker knapperig, maar nu voor de 2e keer al super slappe frieten. En ook de uitjes bij de patat speciaal waren vergeten. Volgende keer weer beter!

Nic
24 september 2021

Heerlijke friet!

Gabi
19 september 2021

Nom nom 😋 De beyond burger was boven verwachting lekker! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cok mulder
17 september 2021

5 kwartier om 3 friet met stoofvlees is veel te lang. Stoofvlees en Pulled chicken staat klaar en 3 patat kan met andere friet gebakken worden.

Paul
11 september 2021

Helemaal prima. Stipt op tijd. Lekkere patat: )

Rene kroeze
10 september 2021

Ik heb extra betaald voor 2 bollen ijs naast de 2 gratis bollen ijs. Ik ontving echter alleen de extra bestelde ijsbolletjes.

Nina
1 september 2021

De frietjes waren erg donker van kleur en droog. De bezorging was super snel.

Jamie
29 augustus 2021

Aangegeven dat we het ijs om 19:20 bezorgd wouden hebben ivm etentje. Het werd al voor 19:00uur bezorgd. Tijdens het bestellen stond erbij dat we 2 gratis bolletjes zouden krijgen, smaken mochten we zelf kiezen, maar niets mogen ontvangen. Het wel geleverde ijs dus maar verdeeld.. Ook zaten de ijs bakjes op de slagroom bakjes gestapeld waardoor het koek en een deel van de slagroom vast geplakt zaten aan het ijsbakje wat er boven op stond. Aardige kliederboel dus, zónder servetjes. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
27 augustus 2021

De lekkerste friet van Hilversum!

Benno
11 augustus 2021

Donkere patat niet smaakvol. Kroket uitgedroogd. Ijs prima.

Evelien van den Hazel
5 augustus 2021

Heerlijke frieten. Voor herhaling vatbaar.

Nina
4 augustus 2021

De patat was te lang gebakken en erg donker van kleur. Snacks waren goed (:

Mariska
20 juli 2021

Heerlijke frieten en snacks. Alleen jammer dat de kroket nagenoeg koud was. Te lang buiten de frituur gelegen?

Danielle
15 juli 2021

Ijsjes kwamen niet gesmolten aan, aanrader !!

Iris
3 juli 2021

Friet besteld met volgens omschrijving parmezaanse kaas, tomaat en peterselie. Zaten precies 5 snippers kaas op, peterselie was amper te zien en de tomaat ontbrak volledig. Duur frietje op deze manier.

Van Hemert
29 juni 2021

Ijs was gesmolten en 1 ijsje eerst niet gehad. En de bezorger deed een beetje arogant. Was niet klant vriendelijk. Heb erover gebeld en een klacht ingediend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia&Piter
28 juni 2021

de topped fries met parmezaanse kaas, tomaat en peterselie kwamen zonder tomaat en peterselie. dit maakte het eten een ontzettende zoute hap. jammer dat het zo op het menu staat, als de helft van de ingredienten mist. het had een heerlijke maaltijd kunnen zijn maar zo was het niet compleet, erg jammer!

Steven Bot
25 juni 2021

Heerlijk eten, ik dacht alleen dat er bij direct bestellen een ijsje bij zou zitten, heb ik gemist.

Lisa
15 juni 2021
EMC
14 juni 2021

Heerlijk ijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
13 juni 2021

Eten was koud, de pepertjes op de hamburger waren gesneden als augurken zodat eten ervan niet ging, we hadden voor onze dochter een kinderbox besteld, kregen er een kapot jongens speelgoed pistool bij, ruim van te voren bestelling geplaatst en helaas alsnog een half uur vertraagd. Kortom, prima om een ijsje te halen maar verder erg teleurgesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
1 juni 2021

De frietjes waren lekker maar de mayonaise totaal niet. De kipnuggets waren ook niet het beste. De kaascroquet was wel lekker! En het ijs ook heel erg!

Anoniem
30 mei 2021

Best fries anywhere!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
25 mei 2021

(Patat) stoofvlees was veel te zout. Waardoor het te zwaar op de maag viel. Patat zelf was goed.

Bert
24 mei 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian Kappers
15 mei 2021

Was wel jammer dat de frieten niet meer goed warm waren. We hebben er toch lekker van gegeten.

Jesper
19 april 2021
r.oet
19 april 2021

snel en op tijd zeer goed

Joost
9 april 2021

Eten was koud en bezorger was te laat.

E.
1 april 2021

Heerlijke truffelburgers, goed warm geleverd. Afbreekbare verpakking e.d. Heerlijk gratis ijsje toe :-) Voor herhaling vatbaar!

Gorissen
25 maart 2021

Als je 2 gratis bolletjes ijs aangeboden krijgt, verwacht je ze ook. Maar deze bestelling EN de vorige bestelling kregen we er maar 1. Beetje jammer. Maar friet is top!

Brian Bors
14 maart 2021
Peter
10 maart 2021

Lekker en snel

MF
9 maart 2021

Goede hamburgers op een lekker broodje en ondanks dat het bezorgd werd waren de frieten nog heerlijk krokant.

Mo
5 maart 2021

Was weer heerlijk!

Angelique
1 maart 2021

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging!

E.
27 februari 2021

Vlot bezorgd. Heerlijke hamburger op erg lekker broodje. Er had wat meer (heerlijke) truffelmayo op gemogen. De heerlijke hamburgers waren wat teveel afgekoeld onderweg op de bezorgfiets, wél erg goed gegaard en mals. De zoete aardappelfriet was ook lekker alleen ook deze was wat teveel afgekoeld en daardoor wat te slap geworden. Bakje (alles milieuvriendelijk materiaal!) nog even id oven gezet, maar ze werden helaas niet meer knapperig. Gratis ijsje toe: verwennerij! Zeker voor herhaling vatbaar maar dan wrs zelf ophalen met de auto (sneller dus t blijft warmer) of bij mooi weer daar buiten opeten.

kroeze
15 februari 2021

hamburgers waren niet gaar

Anoniem
15 februari 2021
Daalhuizen
13 februari 2021

Eten viel in goede smaak, heerlijke friet :)

Barbara
7 februari 2021

Alles was weer lekker, maar het eten was wel minder warm dan normaal. De gratis ijsbolletjes zaten er niet bij. Jammer, maar verder prima!

John
30 januari 2021

was iets later bezorgd dan de aangegeven tijd, ik ben gewend dat het altijd iets eerder is...zeker druk. /verder geen servetten bij de hamburger en friet, ook geen vorkje. Verder waren er erg veel kleine frietjes.....anders heel lekker hoor

Visser
29 januari 2021

Heerlijke friet en cheeseburger. Oprijd geleverd en goed warm. De bezorgers zijn altijd erg vriendelijk.

Aaron Valkenburg
23 januari 2021

Was heeeeerlijk!

Angelique
22 januari 2021

Patat was heerlijk de Pulled chicken ook alleen stoofvlees was meer saus dan stoofvlees.. jammer..

Naomi Woolfitt
22 januari 2021

Zoals vaker, heerlijke friet stoofvlees, mag er wat ons betreft in blijven.

Nv
21 januari 2021

Bestelling an sich netjes verlopen. Friet ok temp. Snacks eigenlijk allemaal al koud. Mayo liever in los bakje met deksel. Wordt toch door vervoer een rommeltje.

Sonia
20 januari 2021
Roland
16 januari 2021

Genoten van de lekkere maaltijd, ik ben nog nooit door jullie teleurgesteld. Wel twee puntjes van kritiek over mijn afgelopen bestelling: Om 19:13 kreeg ik een mail waarin stond "Uw bestelling is onderweg!". Uiteindelijk was onze bestelling er pas om 20:15. Ik vind het niet erg om te wachten, maar het is wel vreemd dat ik een mail krijg waarin staat dat de bestelling pas een uur na deze mail bezorgd werd terwijl mijn adres op 1 minuut fietsen bij Kings vandaan is. Verder nog een puntje over het eten: de zoete aardappel friet was hartstikke koud, die was niet lekker meer en kon weggegooid worden. En de rest van het eten was lauw. Het smaakte nog wel lekker, maar iets warmer was fijn geweest. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee, het is alleen maar positief bedoeld. Tot de volgende keer!

Rebecca
9 januari 2021

Heerlijk ijs. Helaas niet meer om te bestellen. Duurde ruim uur. Kregen bericht dat ze onderweg waren toen nog 20 min gewacht. En vervolgens 2 bolletjes vergeten.

Naomi
9 januari 2021

Heerlijke friet stoofvlees.

Monique
28 december 2020

Toppers, snelle bezorging en ohhhh zo lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
21 december 2020

Bezorging was prima op tijd. Jammer genoeg zat er geen saus op het broodje kaassoufle zoals besteld was én zat er toch sla en tomaat op het broodje hamburger terwijl ik duidelijk bij opmerkingen had aangegeven dat dat er niet bij moest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
18 december 2020

Heerlijk zoals altijd, beste friet die er is. Helaas kregen wij weer niet de bollen ijs die je erbij krijgt als je op de site besteld, heel jammer want het ijs is heerlijk en voor ons weer een reden om toch hier weer te bestellen. Maar het eten was heerlijk dus alsnog genoten.

Duke
15 december 2020

Ik heb bij "opmerkingen" duidelijk gezegd dat ik geen saus wilde maar de burger zat aan twee kanten vol met saus. En nogal kledderig ook. Ik heb het er vanaf geschraapt maar dat is niet echt gelukt. Geen idee wat voor saus het was maar ik wilde het niet. De patat (gelukkig wel zonder saus) was heel lekker.

Judith
12 december 2020

Kaas kroket was geplet. Het drinken vergeten te geven en het was minder dan dat het normaal is jammer

André
12 december 2020
Mo
12 december 2020

Super!

Fred
12 december 2020
Hoihoi
21 november 2020
Deborah
20 november 2020

We bestellen geregeld patat bij Kings. Voor het eerst was de vega frikandel niet warm, flink lauw waardoor hij niet lekker smaakte. Patat, sate saus en bezorging waren uiteraard weer super ! warm, grote hoeveelheid friet en alles in apier! Dikke 10! Denk pure pecht met de frikandel, maar door altijd de goede service geen probleem. Volgende keer gewoon weer kings!

Mo
20 november 2020

Heerlijke bitterballen en snel bezorgd.

Yvette
13 november 2020

Hi Kings! Voor het eerst was jullie friet niet lekker. Het was niet knapperig en miste de knapperigheid. Leek of het te kort hard gefrituurd. Jammer. Maar wees gerust, ik blijf bestellen want jullie kwaliteit is doorgaans top!

Esmeralda Cuvelier
9 november 2020

Everything was good, hamburgers perfect, the fries good, the icecream super good, not melted :) , but the berenhap was burned, the meat was a bit burned and the onions were really burned. Next time a little bit shorter so it can be more caramelized instead of burned

Kelly
6 november 2020

Het eten was echt super, alleen erg jammer dat ik 1 uur op mijn eten moest wachten

Deborah
5 november 2020

Altijd warme patat, goede hoeveelheid en niet te veel zout. De zoete aardappelfriet met truffelmayonaise was heerlijk. Fijn dat alles in papier zit!

Fie
1 november 2020

Op zat om 19.22 frinkandel + ijs besteld. Om 20.30 kwam het eindelijk. Een uur is erg lang. Frikandel was koud. Ik woon op 3 min fietsen afstand. Ijs was wel weer top. Maar hier bestellen doe ik niet meer.

Stoker
31 oktober 2020

Bestelling liet bijna 2 uur op zich wachten. Eten was er om 20.00 terwijl om 18.00 besteld. Was niet al te best. Frikandellen koud, kalfskroket was geen kalf maar een gewone kroket en bovendien geplet, evenals een kaaskroket en een bitterbal. Kroketten waren ook niet echt warm. Friet was prima, maar dat smaakte meer als mosterd na de maaltijd. Geen kings meer voor ons.

Elien
30 oktober 2020

De patat en veganistische burger is heerlijk. Ook een frikandel besteld en gratis sorbetijs was heerlijk! Ik heb enorm genoten van al het lekkers!

Olga
30 oktober 2020

Het was weer heerlijk!

Patricia
23 oktober 2020

Snelle bezorging en alles was prima op temperatuur. De frites is altijd heerlijk. De website voor het bestellen werkt top.

Jan Willem van Noort
23 oktober 2020

Friet was weer top, maar friet saté besteld en friet oorlog gekregen. Jammer, want ik hou niet van mayo.

Judith
19 oktober 2020

Super lekker eten

Monique
12 oktober 2020

Heerlijk, zó weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
27 september 2020

Het was weer heel lekker, jullie kip-nuggets zijn zálig! En snel en Corona-proof bezorgd.

Deb
22 september 2020
Dorien Gerritsen
10 september 2020

In 1 woord; heerlijk!

Jor
7 september 2020

Om 18:00 besteld voor 19:00 om 19:45 nog niks bezorgd. Gebeld hadden ze het naar het andere filiaal gestuurd maar deze had de bestelling niet ontvangen, uiteindelijk om 20:15 eten gehad wat wel lekker was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien
3 september 2020

Heerlijke burger en patat! De bezorging ging snel en jongen was vriendelijk.

Van Dijk
30 augustus 2020

Lekkere knapperige verse friet en lekkere snacks.Snelle levering, altijd smakelijk.

John
30 augustus 2020
Joop Singer
23 augustus 2020

Vóór de tweede keer een bestelling onvolledig ontvangen. Producten zíjn van een goede kwaliteit maar wanneer je niet alles ontvangt is dat tóch wel een minpuntje

Mariska
23 augustus 2020

Snellere bezorging dan verwacht, goede portie familiezak friet en erg lekker!

Yolanda
18 augustus 2020

De classic hamburger was lekker, het broodje niet. De patat was lekker en nog behoorlijk knapperig.

Olga
16 augustus 2020

Heerlijke hamburger, heerlijk frites, heerlijk ijs en op de door ons gevraagde tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda heidenreich
16 augustus 2020
And
9 augustus 2020

Het was weer heerlijk en snel bezorgt Toppie tot de volgende keer Vind het alleen jammer dat kokos niet te bestellen is die is altijd erg lekker

Bert
5 augustus 2020

Lekkerste friet van Hilversum!

Sarah
26 juli 2020
John
21 juli 2020

ik zou een geroosterd broodje lekker vinden (Spicy Burger)

Lotte
20 juli 2020

Ik had een grote friet apart besteld, maar die zat er niet bij. Doordat een bonnetje ontbrak kon ik ook niet controleren of die echt ontbrak of bij de gezinszak friet was gedaan. Ik heb liever een complete bestelling dan gratis bolletjes ijs...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 juli 2020

Te weinig friet vergeleken de prijs en ijsjes bij levering een beetje gesmolten. Wel een snelle levering en het eten smaakte goed!

Ali
16 juli 2020
Silvia
11 juli 2020

Heerlijke patata en ijs!!

John
16 juni 2020

weer lekker snel bezorgd. Ik vond geen jalepenos op mijn Spicy Burger, wel veel saus. Dus lekker SPICY was het niet. Normaal vindt ik deze burger erg lekker

Monique
15 juni 2020

zoals altijd heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario hendriks
10 juni 2020

Top weer !

Mario hendriks
5 juni 2020
Rosalie
31 mei 2020

Ik bestel altijd heerlijke Friet met Kipnuggets maar als je echt goede kwaliteit wilt, bestel niet op zaterdag. Bezorging is wat minder en de friet is dan vaak toch wat te droog. Andere dagen echt helemaal top!

Bas
31 mei 2020

Erg lekkere hamburger!

Annemieke
25 mei 2020

Keurig geleverd, goed warm en smakelijk. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom L
22 mei 2020
Heidi
19 mei 2020

Snel en makkelijk besteld via website. Levering goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belinda
14 mei 2020

Brood was keihard jammer

Silvia
6 mei 2020

Heerlijk huisgemaakt friet!!

Maria
5 mei 2020

Opnieuw kon de bezorger ons huis niet vinden, ondanks gedetailleerde omschrijving en toelichting tijdens de bestelling. Eten was allemaal koud. Hamburger broodje ook pulverig en stoffig, niet lekker knapperiger.twee verschillende kroketten besteld en twee dezelfde gekregen. Dus nu gaan we helaas echt niet meer bij Kings bestellen noch afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 mei 2020

lekker!

Marion
1 mei 2020

Lekkere hamburgers, friet lekker van smaak, maar taai en niet krokant helaas Snelle correcte bezorging

Dennis
30 april 2020

Goede kwaliteit, lekker! Snelle bezorging na het bestellen.

John
27 april 2020

Heerlijk! en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
27 april 2020

Heerlijke producten mét een goede prijs én een goede service

Rene
25 april 2020

Heerlijke friet en lekker ijs

Huijsing
24 april 2020

Heerlijke verse friet! De lekkerste draadjesvlees kroket! Snelle bezorging. Alles zit in papier ipv plastic, super.

André Peer
23 april 2020

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Sharona
21 april 2020

Eten is super lekker niks op aan te merken. Maar de bezorging is echt wel jammer, saus zat door de hele tas, ijs was half gesmolten dus lekker gaan lekken en de hamburger zat los in de tas... en zeker niet warm

Felice
21 april 2020

Menu gehaktbal besteld in de veronderstelling dat dit een broodje zou zijn. Dat was niet het geval. Daarnaast was het bestelde blikje Cola niet meegeleverd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
20 april 2020
LG
19 april 2020

“Groot” pak was niet echt groot. Was niet echt heel warm doordat het gewoon in papieren tas voor de deur gezet werd.

Yvette
18 april 2020

Onvoorstelbaar lekkere hamburger

Daan
17 april 2020

Top friet Kom er zeker trug

Elske
17 april 2020

Erg lekker, goed warm en mooi optijd

Hilversummertje
17 april 2020

Frites niet goed resp. te lang gebakken. Hamburger zelf goed maar toppings niet bijzonder. Kunnen jullie echt beter, weet ik.

Jeroen
15 april 2020

Prima burgers weer, helaas een uur eerder bezorgd dan gevraagd... maar dat werd weer goed en aardig opgelost met een extra portie ijs.

Danny
13 april 2020

Heerlijke friet! Alles mooi op tijd geleverd en gratis 2 bollen ijs erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Morenno Davelaar
11 april 2020

Altijd lekkere patat en burgers, ook leuk dat je twee extra bolletjes ijs erbij krijgt boven de 10 euro. Misschien alleen net wat minder avocadosaus op de spicy burger doen. Glijd soms alle kanten op. (Of een tandenstoker erin steken)

Heleen
11 april 2020

Lekkerste (cheese) burgee ooit!

Rick
9 april 2020

1e keer, maar voor herhaling vatbaar

Joop
4 april 2020

Heerlijke producten mét een goede prijs!! Snelle bezorging!!

Nina
3 april 2020

Heel snel bezorgd en super lekkere friet.

Sonja
21 maart 2020

Het was weer heel lekker - en snel bezorgd!

Viergever
25 februari 2020

Prima service, lekkere patat!

Rosalie
24 februari 2020

Mijn echte guilty pleasure, zeker met die 2 extra bolletjes ijs erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ooms
14 februari 2020

Voor een grote friet, niet echt veel friet. Had om extra satésaus gevraagd, zat er niet bij. En net zoals vorige keer was het eten niet warm! Helaas!

Anne Marie
11 februari 2020
Henk
6 februari 2020

Erg lekker! En snel bezorgd!

Niek
6 februari 2020
Willem Sonneveldt
18 januari 2020

Een uur wachttijd voor een portie friet is wat mij betreft veel te lang. Telefonisch niet te bereiken om even ruggespraak te hebben. Uiteindeljk met ander vestiging gebeld en die hebben het goed opgepakt en tenslotte de friet nog binnen het uur geleverd.

Peter
17 januari 2020

Duidelijke site Bezorg informatie goed Lever tijd uitstekend Kwaliteit is top

Mireille
13 januari 2020

Eten online besteld en daarna afgehaald. De bestelling was netjes op tijd klaar en goed ingepakt. Voor herhaling vatbaar!

NaamVerplicht
29 december 2019

Eten was prima. Friet en saté is niet zo spannend ;) maar wat wel super is, is dat alle verpakking recyclebaar is. Geen plastic zakken of pakken maar papier en bio bakken. Keurig!

Jay
25 december 2019

1 ster is de minimale beoordeling... nog te veel aangezien ik uren voor niks op mijn eten heb zitten wachten. Aangezien het kerstavond was waren er ook geen winkels meer open.. kinderen uiteindelijk maar betraand en hongerig op bed gelegd.. een soort van christmas carol, alleen dan zonder moraal of goed einde. Wel 40 euro afgeschreven; dat is lef hebben en daar hou ik dan wel weer van! Bij nader inzien is die ene ster dus zeker wel verdiend

MS
20 december 2019

had ijs besteld met slagroom, maar geen slagroom! is al de tweede keer na 4 bestellingen, dus 50%

Hein
17 december 2019

Top kwaliteit!!

Alma
16 december 2019

Naast dat het allemaal heel lekker was en snel bezorgd werd, kregen we alles in papier, top! (Geen plastic)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
3 december 2019

Weer gesmuld van de lekkere friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

River
27 november 2019

Alles was warm, ijs werd wel ter plaatse gemaakt dus daarom duurde het wel iets langer maar dat is niet heel erg. De bestelling klopte niet helemaal want eentje had er nog steeds ei op terwijl we hadden gezegd geen ei. Voor de rest was alles prima.

Marion
26 november 2019

Echt lekkere hamburgers! En super netjes dat het gratis ijs nog na gebracht werd, we hadden het niet eens opgemerkt dat het in eerste instantie niet bij de bestelling zat..

Gwen
25 november 2019
Bernadette
23 november 2019

Top! Precies op tijd en heerlijke friet.

Danny
16 november 2019

Perfect op tijd en heerlijke eigengemaakte patat, dikke aanrader!!

Anoniem
10 november 2019

Patat een beetje slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
10 november 2019

Super lekkere frieten, knapperig en krokant! Netjes op tijd bezorgd!

Renate
9 november 2019

Patat is heerlijk. Precies zoals ik ze graag eet. Mijn bestelling was deze keer helaas niet compleet; ik zou 6 bolletjes ijs ontvangen, maar kreeg er 4.

Humphrey
7 november 2019
Sanne
2 november 2019

Bestelling was ruim een half uur later dan jullie in de mail aangaven. Bakjes friet waren minimaal gevuld. Kroketten ontbraken en jullie hebben mijn opmerking in de bestelling niet gelezen. Wilde biologische kroketten, maar niet gekregen. Onvrede gecompenseerd met ijs, maar heb liever dat jullie serieus de service verbeteren.

Sylvia
26 oktober 2019

Heerlijke frieten, lekkere saté en chicane burger! Jammer dat het tasje waarschijnlijk was omgevallen want de saus zat niet meer in het bakje maar in het zakje🙃. Maar evengoed heerlijk gegeten hoor!

William
5 oktober 2019

Van binnen koude kroket, pindasaus vergeten en ook nog eens >1 uur moeten wachten op het eten.

Natasja
1 oktober 2019

Super snelle en nette bezorging!

Lara de Leeuw van Weenen
29 september 2019

De lekkerste frietboetiek van Hilversum!! Het is een paar keer verkeerd gegaan maar jullie hebben het altijd netjes afgehandeld en geluisterd echt top!! En heel heel erg bedankt😊 groetjes Celsiuslaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
16 september 2019

We bestellen regelmatig bij Kings. Kwaliteit eten is perfect, alleen bezorging is bij ons al een paar keer op verschillende adressen misgegaan. Ik bestel vaak vanuit de auto zodat ik dan op tijd thuis ben. Alleen als je in plaats van 'zo spoedig mogelijk' een echt tijdstip invoert kan het maar zo zijn dat ze meer dan 20 minuten eerder komen zonder dat je thuis bent. Is ons een paar keer overkomen. Gelukkig zijn we vaak ruim op tijd thuis maar ook de afgelopen weken 2 keer niet. Ik snap dat er niet op 10 minuten gereden kan worden maar 20 minuten verschil is voor mij te lastig waardoor ik vaak overweeg om maar niet bij Kings te bestellen. Eten verder is top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beckers
2 september 2019

Met zulk lekker ijs kan ik mij voorstellen dat het druk was. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
30 augustus 2019

Weer heerlijke hamburgers gegeten waren weer top alleen volgende keer iets meer saus erop maar verder Top tot de volgende keer

Marvin
24 augustus 2019

Prima

Corrie
16 augustus 2019

Lekkere frietjes met schil en prima snacks.. Bestellen gaat makkelijk en je wordt per mail geïnformeerd als het onderweg is. Het duurde hooguit wat lang. Klein minpuntje: er werden twee ijsjes beloofd, maar die zaten er niet bij, daarmee werd een leuk idee juist antireclame.

Roland
22 juli 2019

Beste burgers en friet van Hilversum, Heerlijk ijs. Hint: Ga er langs dan hebben ze nog meer smaken ijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
15 juli 2019

Lekker ijs weer, snel bezorgd en gratis yogurt ijs. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kings IJs en Friet

Beste Frans, Bedankt voor je leuke review. We zien je volgende bestelling graag tegemoet met vriendelijke groet, Team Kings

Ans
4 juli 2019

Weer heerlijk gegeten en op tijd bezorgt zoals iedere keer Heerlijk bedankt jullie zijn echt een aanrader👍👍

Reactie van Kings IJs en Friet

Beste Ans, Bedankt voor je leuke review. We zien je volgende bestelling graag tegemoet met vriendelijke groet, Team Kings

MANON
30 juni 2019

De frietjes waren mega lekker! Volgende keer een tip als er vega burgers worden besteld: markeer even welk doosje vegetarisch is, wij moesten dit nu zelf uitzoeken. Het gratis ijs wat werd beloofd bij de bestelling zat er trouwens ook niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jo
29 juni 2019

Ik kreeg 2x bosvruchten in het ijs en had dit niet besteld. Ik had caramel en vanile moeten hebben .

Ams veltmeijer
24 juni 2019

We hebben heerlijk gegeten nooit meer een hamburger van de Mac de volgende keer bestel ik weer bij jullie bedankt voor deze heerlijke maaltijd

Ans veltmeijer
23 juni 2019

Het was weer heerlijk keurig op tijd bezorgd Ik vind het alleen jammer dat er geen Coco’s ijs te bestellen is Maar we komen zeker weer snel bestellen Bedankt weer

Patrick
22 juni 2019

Eten was prima. Zag er goed en verzorgd uit en smaakt goed. Bezorging duurde echt lang, 2 uur, maar het was druk, heb ik alle begrip voor, was prettig geweest als de klant even op de hoogte gesteld werd, ipv zelf te bellen.

Coen.beerthuizen
15 juni 2019
Ar
14 juni 2019
Veltmeijer
8 juni 2019

Heel tevreden het ijs was heerlijk en zo keurig op tijd bezorgt een echte aanrader ik zou zeggen tot een volgende keer

Frans
1 juni 2019

Lekker ijs , snel bezorgd.

Wilma
25 mei 2019

Hele aardige jongen die met “geniet ervan en een fijne avond”, binnen 20 minuten 2 verrukkelijke salty caramel ijsjes bezorgde. Wat wil een mens nog meer;)

Jennifer
20 mei 2019

Heerlijk ijs, snelle bezorging en super leuk dat we ook nog eens 2 bolletjes gratis kregen!

Claudia
11 mei 2019
Jacqueline
30 april 2019

Makkelijk te bestellen via de site, duidelijk en overzichtelijk. Bezorging was sneller als gepland, super dus!

Niek
28 april 2019
Laurens
23 april 2019

Friet, bittergarnituur en sauzen besteld. Na ruim een uur ontvangen. De friet was lauw, de bitterballen waren leeggelopen, de sauzen ontbraken. Na te hebben gebeld over de ontbrekende sauzen, werden deze alsnog bezorgd. Dat wil zeggen, wij ontvingen een papieren tasje met op de bodem daarvan de inhoud van twee leeggelopen bekers saus. Nogmaals gebeld. Deze keer werden wij afgewimpeld met slappe excuses. Er was bij Kings weinig bereidheid om tot een compensatie of anderszins redelijke oplossing te komen. Bizar. Wij merkten al dat de kwaliteit minder werd, maar zo beroerd hadden wij het nog niet meegemaakt. Kings is hiermee een vaste klant verloren.

Ev
22 april 2019